‘Ik had mijn burn-out voor geen goud willen missen!’

Wie ben ik?

“Ik had mijn burn-out voor geen goud willen missen.” Dit klinkt misschien gek, maar sinds ik meer inzicht heb gekregen in het fenomeen burn-out, ben ik me meer bewust geworden van mezelf. Het heeft mij weer in contact gebracht met mezelf en ervoor gezorgd wie ik nu ben en waar ik nu sta in mijn leven. Het verkrijgen van inzicht werkt dus verrijkend. Maar bovenal heeft het ervoor gezorgd dat ik mijn hart heb gevolgd, en als Kinesioloog ben gaan werken. 

Jaren geleden kwam ik zelf voor het eerst met een Kinesioloog in aanraking. Ik werkte als kapster, maar eigenlijk heb ik nooit het gevoel gehad dat mijn passie daar lag. Doordat ik altijd de lat vees te hoog legde voor mezelf, niet goed naar mijn lichaam luisterde en altijd maar doorging kwam ik in een burn-out terecht. Na een zoektocht voor hulp kwam ik uit bij een Kinesioloog. Na een paar behandelingen voelde ik me al zoveel beter. Het werk wat zij deed vond ik zo fascinerend dat ik dacht dit wil ook gaan doen. 

Ik ben na mijn herstel eerst een jaar een medische en psychosociale basisopleiding gaan volgen. Vervolgens ben ik een drie jarige HBO opleiding tot Psychosomatisch Kinesioloog gaan volgen bij Welkin College. Dit was de beste beslissing die ik in jaren gemaakt had, ik bloeide weer helemaal op. Ik was steeds meer verwonderd wat kinesiologie voor mensen kan betekenen, maar bovenal ook dankbaar dat ik nu op deze manier mensen kon gaan behandelen. Waar ik dus eerst mensen tijdens mijn kappersvak aan de buitenkant mooi mocht maken mag ik er nu voor zorgen dat ze weer lekker in hun vel gaan zitten, zodat ze van binnenuit ook weer gaan stralen. En dit werk doe ik met veel passie en plezier.

Mijn opleidingen

Psychosomatisch kinesiologie

Deze driejarige hbo-opleiding heb ik gevolgd bij Welkin Kinesiologie College.

Medische en psychosociale basiskennis

Deze 1-jarige hbo opleiding heb ik bij opleidingsinstituut de Energieschool gevolgd.

Bij- en nascholingen

Stress en Burn-out, ademwerk, ons zevende zintuig, het tweede brein de darmen, zelfhelend vermogen, ontstaan van ziekte, alles is energie, wat is nou vermoeidheid etc.

Heb je een vraag?

Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.