Zo’n zeven weken geleden kwam ik terecht bij Denise met de volgende klachten. Ik heb in augustus nierbekkenontsteking gehad, nierstenen en een blaasontsteking. Na een operatie hieraan heb ik een ziekenhuisbacterie opgelopen en dit heeft geleid tot een chronische blaasontsteking. Deze bacterie is resistent tegen antibiotica. Ook heb ik weer last van nierstenen en vreselijke pijn linksonder in mijn rug. Dit zorgt ervoor dat ik ook bijna niet meer kon lopen het werd een negatieve spiraal.

Ik ben nu zeven weken verder en inmiddels twee keer behandeld door Denise en ik kan niet anders zeggen dat er positief stijgende lijn is. Ik kan weer lopen, ik heb minder pijn en begin ook heel langzaam weer meer energie te krijgen, en dit na nog maar twee behandelingen. Ik kan het het beste vertalen als dat ik 100% pijn had en dat is nu 50%. Hier word ik heel blij van omdat ik echt bijna niks meer kon ik lag alleen nog maar op bed.

Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling, en kan niet anders zeggen dat ik heel positief ben over hoe zij mij behandeld heeft met veel succes.