Denise heeft mij geholpen, om over mijn angst heen te komen waarbij er tegemoetkomende en passerende grote vrachtwagens rijden waar ik ook rijd. Doodeng vind ik dat, wat mij rijvaardigheid ernstig beïnvloed. Ik heb door de sessies bij Denise mijn zelf vertrouwen voor een groot gedeelte weer terug gekregen!

Er kwam al een duidelijk zichtbare verandering na 3 sessies, we werken er nog samen aan, maar het is echt verbeterd. De eerste keer bij Denise vond ik best spannend en daarbij wist ik ook niet wat ik kon verwachten, dit omdat ik nog nooit over Kinesiologie had gehoord.

Denise gaf mij al snel een vertrouwd en gerust gevoel, door op een professionele manier te vertellen over hoe en wat ze stap voor stap zou gaan doen. Ik heb mezelf dan ook op de behandel tafel, fijn, relaxt en goed gevoeld.

Vreemd genoeg voelde ik me erna echt erg relaxt, soort nieuwe ik en kon voor mijn gevoel de wereld beter aan, m’n angsten waren niet weg, maar zoveel minder dan voorheen! We hebben nog een paar sessies te gaan en ik kijk nu al uit naar de volgende.

Ik zou het graag, middels deze weg aan iedereen die het nodig heeft aanraden, om ook naar Denise te gaan. Maak een afspraak en probeer het eens, niet geschoten is altijd mis!