Behandelingen

Een consult

..duurt een uur. Tijdens het consult nemen we samen het intakeformulier door. We verzamelen zoveel mogelijk relevante informatie zodat we een compleet beeld hebben van je probleem of klacht. De behandeling vindt plaats op een behandeltafel, tijdens het behandelen kan je je kleding gewoon aanhouden.

Ik begin met een aantal voortesten, dit zijn een aantal test waarmee ik controleer of er geen verstoringen zijn die de uitslagen van de spiertest tijdens de balans kunnen beïnvloeden.  Vervolgens ga ik aan de slag met behulp van de spiertest. Op deze manier onderzoek ik wat het lichaam te vertellen heeft. Via de spiertest kan ik de blokkades opsporen die de klacht of het probleem heeft veroorzaakt. Op bewust en/of onbewust niveau kun je zaken verdringen of verdraaien, op lichaamsniveau echter kan dat niet.

Zodra ik de gevonden onbalansen gevonden heb bespreek ik dit met je, met als doel om inzichten en bewustwording te krijgen van het probleem of de klacht. Dit is belangrijk in dit proces zodat je weet waar de achtergrond van je probleem of klacht vandaan komt. Daarna gebruik ik de techniek die ik gevonden heb om de blokkade te herstellen.

 

Na de behandeling

..bespreken we de inzichten en technieken na. Bij een kinesiologische behandeling wordt er iets in gang gezet. Elke verandering vraagt tijd en aandacht. Om die reden kom ik ook vaak uit op groeiwerk. Dit is een soort huiswerk dat ik je meegeef om na de behandeling zelf nog verder in balans te komen. Ook plannen we een vervolgafspraak in mocht dit nodig zijn. Normaliter zijn er meerdere behandelingen nodig, gemiddeld tussen de 3-5 behandelingen, Dit is afhankelijk van de klacht waarvoor je komt.

Drink na het consult voldoende water zodat de afvalstoffen in je lijf goed worden afgevoerd. Houd er rekening mee dat het lijf zo’n twee tot drie dagen nodig heeft om het zelf herstellend vermogen weer op gang te brengen. Je zult merken dat er van alles in je lijf gebeurt. De reactie is bij iedereen weer anders. Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Heb je een vraag?

Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.