Afspraak inplannen

Afspraak inplannen
Na het maken van een afspraak ontvang je per e-mail een intakeformulier, dit formulier kan je thuis op je gemak invullen. Graag ontvang ik deze 24 uur voor onze afspraak ingevuld retour. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we dit formulier.

Vergoedingen
Consulten Kinesiologie kunnen mogelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekering. Het is afhankelijk van je aanvullende verzekering of alternatieve geneeswijze wordt vergoed. Daarvoor verwijs ik je naar de voorwaarden van je zorgverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar hoe je verzekerd bent, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Check hiervoor de zorgwijzer http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/kinesiologie.

Ik ben geen arts en heb geen medische opleiding. Ik stel geen diagnoses en verstrek geen medicatie. Alle medische verwijzingen of achtergrondinformatie die gedeeld wordt is alleen ter verduidelijking van de therapeutische behandeling, die gericht is op verbetering van welzijn. Raadpleeg ten alle tijden je huisarts als je twijfelt over jouw gezondheid.

Afzeggen van een afspraak
Als een afspraak niet door kan gaan, dan kun je deze tot 24 uur van tevoren annuleren door dit telefonisch, via de mail of via Whatsapp aan mij door te geven. Voor afspraken die korter dan 24 uur worden geannuleerd of helemaal niet worden gemeld breng ik kosten in rekening.

Klachtenregeling
Het kan zijn dat je, ondanks de zorgvuldigheid waarmee ik mijn behandelingen verricht, toch een klacht hebt over mijn behandeling. In mijn algemene voorwaarden vind je een uitgebreid stappenplan. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ.
Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/.

Kies eerst een datum

Laden...

Heb je een vraag?

Vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.